Sakta mak

Dagarna går i sakta mak nu, klarade av lite jobb på några timmar igår annars var det bara slappning och middag hos mina föräldrar på schemat. Skönt! Imorgon blir det antagligen en dagstur till Danmark.

Pojkarna leker med J och farfar och jag ligger utspilld på soffan på balkongen med vattenmelon och njuter i värmen.

Kollade på kläder med J innan. Älskar att göra det. Han har en bra känsla för stil och får mig att prova kläder som egentligen känns fel för mig, man har ju sina idéer. Men många av de plagg han köpt till mig är numera mina favoritplagg! I 40-års present har jag önskat mig en heldags shopping med honom. Jaja jag fyller i april men lika bra att börja med önskelistan redan nu!

Klickade hem denna på extrem rea, Karl Lagerfeld. Och just det! Ni med barn, Kosta safaripark är toppen!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *