Tisdag i Miami

Idag har jag varit i Miami hela dagen. Det var väääldigt varmt idag. Fick till o med stanna och hälla vatten på mina ömma tår. Älskar värmen! Älskar den här semestern också, fyra hela dagar kvar sen åker vi hem igen efter en dryg månad i Florida. Även om man vill vara här i solen o värmen så ÄR det ju alltid skönt att komma hem. Längtar efter vårt hus och att inte bo i en resväska. En bekväm liten tant är jag.

Det enda som inte semestern gjort är att ta bort mitt LA-sug. Nu är det två år sedan sist. Men det är ju så med småbarn.

Imorgon ska det bli lika varmt! Inga speciella planer mer än sol o bad imorgon. Skönt!

Förlåt att de här blogginläggen blir så platta. Jag är i totalt semestermode. Lovar att det blir bättre när jag är hemma igen. Då är det full fart med jobbet och så ska vi inreda ett nytt kontor. Längtar!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *