Idag är ingen vanlig dag.

Idag för fyra år sedan föddes, efter väldigt mycket om och men, vår första son. Vild, envis, fundersam och helt underbar. Han föddes efter många års kämpande, många graviditeter och var så vansinnigt efterlängtad. Vi hade som så många precis gett upp efter 8 års försök och skulle söka hjälp då det plötsligt löste sig av sig själv. Och att han skulle få bli storebror 4 år senare vågade vi inte ens drömma om! Graviditeterna och förlossningarna har skiljt sig enormt åt som de ofta gör och jag är så otroligt tacksam att ha fått chansen att bli mamma till dessa två.

Dagen startade som sig bör med presenter på sängen och magen full av pannkakstårta och varm choklad med vispgrädde.

 

Nu väntar lite snabbt jobb innan han dundrar hem från förskolan och yngste sonen vaknar.

Vi hörs lite senare så ska jag skriva ett längre inlägg. Jag ska berätta lite mer om mitt jobb som inredare och projektledare i egen regi som jag älskar, MEN som jag tagit semester ifrån för en 5 veckors resa i januari. På återhörande!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *